Q341. Does subpart P require me to account for ammonia
emitted as an air emission?

Q341. Does subpart P require me to account for ammonia emitted as an air emission?

A341. You are required to report the annual quantity of ammonia produced for each hydrogen production process unit, if applicable, as required by 40
CFR 98.166(a)(3) and (b)(4).
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