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Q332. Is there a limit on the number of units or fuel types listed for an aggregation of 
units configuration?

A332.  There is no limit to the number of units included in an aggregation of units configuration provided that each unit is smaller than 250 mmBtu/hr. In 
addition, there is no limit on the number of fuel types consumed in the aggregation of units configuration so long as each fuel type is only using one 
calculation methodology during discrete periods of time. It is possible to change methodologies during the year for a given fuel type, but more than one 
methodology may not be used at any given time for that fuel type. (See §98.36(c)(1).)
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