Q153. Does EPA accept thermal flow meters for measuring
volumetric flow rate of LFGs?

Q153. Does EPA accept thermal flow meters for measuring volumetric flow rate of LFGs?

A153. Thermal mass flow meters may be used to comply with the monitoring requirements of the rule provided they meet the accuracy requirements under
section 98.3(i). Calibration should be done as specified by the manufacturers if none of the methods listed in section 98.344(b) or (c) are applicable.

Updated on Oct 22, 2019 14:49



	Q153. Does EPA accept thermal flow meters for measuring volumetric flow rate of LFGs?

