
Q81. If a combustion unit is greater than 250 mmBtu per 
hour, combusts a biomass fuel listed in Table C-1, and 
receives HHV data at the required frequency in §98.34(a), 
may Tier 1 be used per 40 CFR 98.33(b)(1)(iii)?

Q81. If a combustion unit is greater than 250 mmBtu per hour, combusts a biomass fuel listed in 
Table C-1, and receives HHV data at the required frequency in §98.34(a), may Tier 1 be used 
per 40 CFR 98.33(b)(1)(iii)?

 No. For a unit of any size that combusts biomass, if HHV is sampled at the minimum frequency required for Tier 2 as part of routine operations, Tier 1 A81.
may not be used for determining the CO2 emissions from the combustion of biomass.  Tier 2 must be used instead. (See §§98.33(b)(1)(iv), and 98.34(a))
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