
Q95. If a facility has a billing meter for natural gas for units 
throughout the facility and individual units also have their 
own meters, is there an obligation under the rule to use the 
individual unit meters?

Q95. If a facility has a billing meter for natural gas for units throughout the facility and 
individual units also have their own meters, is there an obligation under the rule to use 
the individual unit meters?

A95. You would not be required to use the individual unit meters provided you qualify to report under either 40 CFR 98.36(c)(1) (i.e., aggregation of units) 
or 40 CFR 98.36(c)(3) (i.e., common pipe configuration).  However, you must use the highest applicable Tier method to calculate emissions from all of the 
grouped combustion units.
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