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Q766. What are the requirements for determining the GHG mole fraction for emission 
calculations when a continuous gas composition analyzer is not available?

A766. Per 40 CFR 98.233(u)(2)(i), if you do not have a continuous gas composition analyzer, then you must use an annual average gas composition 
based on your most recent available analysis of the sub-basin category or facility, as applicable to the emission source.

Updated on Sep 26, 2019 17:54


	Q766. What are the requirements for determining the GHG mole fraction for emission calculations when a continuous gas composition analyzer is not available?

